Trening av svømmeteknikk er viktig for å få best mulig utbytte av svømming

Å forflytte seg lengst mulig per tak gir økt fart og effektivitet - men når teknikken ikke sitter, blir utbyttet også dårligere.

For deg som er trygg i vannet men som ønsker å forbedre din teknikk og lære riktig teknikk i de forskjellige svømmeartene. Vi øver på crawl, brystsvømming og ryggsvømming.

Svømmeopplæring for voksne

Se NRK sin reportasjen om Levvel sin svømmeopplæringen for voksne

Øvelse gir mestring

Det er umulig å lese seg frem til god svømmeteknikk. Praktisk trening er det eneste som fungerer, og på dette kurset får du testet teoriene i praksis - under kyndig veiledning fra en erfaren instruktør.

Svømmeteknikker

Variasjon av svømmeteknikker gir enda bedre treningseffekt. Kurset gir deg grunnleggende opplæring og forbedring av de forskjellige svømmeartene. Ved å lære teknikkene korrekt fra starten, får du raskere og bedre effekt av svømmetreningen.

Brystsvømming

Vi trener på brystsvømming der koordinasjonen armer, ben og pust øves inn for å gjøre denne svømmearten mye mer effektiv.

Crawl

Crawl er den raskeste svømmearten og kalles også frisvømming. Rett teknikk med rotasjon av kropp, utnyttelse av "glifase" og rett pusteteknikk øves inn.

Ryggsvømming

Ryggsvømming er den tredje raskeste svømmearten og en fin avveksling til bryst og crawl.

Kursinformasjon

Kurset går over 8 uker og hver samling varer i 50 minutter. Samlingene er oppbyggd som svømmetrening i gruppe med individuell veiledning underveis.

Tid

Meld din interesse ved å sende epost. Kurs starter når det er nok mange påmeldt.

Sted

Kurbadets store basseng.

Pris

Kr. 1800,-