Populære kurs for voksne og barn

Og du trenger ikke å være medlem hos oss for å delta.
Her er klassiske spørsmål og svar

Kurstilbud

Barn

Babysvømming

Summary

Babysvømming er en sosial og morsom aktivitet for både foreldre og barn.

Vannet holder mellom 32 ºC og 34 ºC og barnet blir stimulert både fysisk og mentalt ved å kunne bevege seg på en annen måte enn på land.

0

Småbarnsvømming

Summary

Småbarnsvømming er en hyggelig aktivitet for både store og små. Her får barn i alderen 2 til 5 år anledning til å bli trygg i vannet, samtidig som de lærer vannrespekt og ulike teknikker som kan være nyttig ved selvberging. Det blir mye moro, lek og sang - på en lærerik måte.

0

Barnesvømming

Summary

Kurset gir trygghet under og over vann, og man øver opp selvstendighet i vann. 

Vi øver på å dykke, flyte, gli på mage og rygg og fremdrift i vannet. La barna få være sosial i en aktiv og artig aktivitet.

0

Voksne

SKIKURS FOR NYBEGYNNERE

Bilde av flere personer i langrennsløype
Summary

MÅLSETNING / MÅLGRUPPE:

Målgruppen for nybegynnerkurset vil være de som har lyst å lære å gå på ski, kanskje du aldri har gått på langrennsski eller kanskje du har går litt på ski men sliter med teknikken.

1

SKIKURS I SKØYTETEKNIKK FOR VIDEREKOMMENDE

Bilde av person som skøyter på ski
Summary

MÅLSETNING / MÅLGRUPPE:

Målgruppen for viderekommendekurset vil være de som har lyst å lære mer om langrenn og som har en ambisjon om å forbedre sine prestasjoner i skiløypa.

1

SKIKURS I KLASSISK TEKNIKK FOR VIDEREKOMMENDE

Summary

MÅLSETNING / MÅLGRUPPE:

Målgruppen for viderekommendekurset vil være de som har lyst å lære mer om langrenn og som har en ambisjon om å forbedre sine prestasjoner i skiløypa.

1

Svømmekurs Grunnkurs

Summary

Det kan være flere grunner til at voksne ikke har lært seg å svømme. Noen har hatt negative opplevelser med svømmeopplæring som barn, noen har opplevd uhell i vann - mens andre rett og slett aldri har fått mulighet til opplæring. Felles for alle er følelsen av å være avskåret fra trim eller sosialt samvær i det våte element - sammen med venner, barn, barnebarn osv.

0

Svømmekurs Videregående

Summary

Ved å øve på de forskjellige teknikkene, vil du kunne øke treningsmengden - og dermed få bedre effekt av svømming som treningsform.

Videregående svømmekurs skal øke din følelse av trygghet i vannet, samt hjelpe deg med å videreutvikle svømmeteknikken din.

0

Svømmekurs Teknikk

Summary

Å forflytte seg lengst mulig per tak gir økt fart og effektivitet - men når teknikken ikke sitter, blir utbyttet også dårligere.

For deg som er trygg i vannet men som ønsker å forbedre din teknikk og lære riktig teknikk i de forskjellige svømmeartene. Vi øver på crawl, brystsvømming og ryggsvømming.

0